Honda e:Ny1 occasions

Ook zo gecharmeerd van de elektrische Honda e:Ny1? Dat snappen wij helemaal. Ontdek de e:Ny1 daarom bij Auto Scholing Twente. Bekijk onze actuele voorraad of bestel de e:Ny1 helemaal zoals u ‘m hebben wilt. Goed nieuws: de e:Ny1 is in prijs verlaagd. Dat betekent dat de Honda in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie van € 2950,-. Daardoor rijdt u al in deze elektrische Honda voor slechts € 43.199,-. Deze subsidie is ook beschikbaar op een nieuwe e:Ny1 uit voorraad.

Bekijk onze voorraad nu

Honda e:Ny1: de compacte elektrische SUV

De Honda e:Ny1 beschikt over alle ingrediënten voor een ideale elektrische auto. De crossover geeft het gemak van een hoge instap en een goed overzicht over de weg. Het interieur is ruim genoeg, terwijl de compacte buitenmaten de e:Ny1 geschikt maakt voor alle situaties. Van snelweg tot binnenstad. Dankzij die compacte buitenmaten, blijft het gewicht van de auto laag. En daardoor is een bescheiden accupakket meer dan genoeg voor een prettige actieradius. En ook dat scheelt weer gewicht. Dankzij een accupakket met een netto capaciteit van 62 kWh, komt de e:Ny1 412 km ver op een lading.

Vlot en comfortabel

Elektrische auto’s staan bekend om hun direct afgifte van het vermogen. Dat is bij de e:Ny1 niet anders. Dankzij een vermogen van 150 kW (204 pk) komt u nooit iets te kort. Het koppel van 310 Nm zorgt dat de e:Ny1 altijd vlot accelereert. Ook met een volgeladen bagageruimte of met meerdere inzittenden.

Uitvoeringen van de e:Ny1

Wie nu een nieuwe Honda e:Ny1 bestelt, hoeft zich geen zorgen te maken over de uitrusting. U krijgt namelijk de meest luxe uitgevoerde versie met onder andere een verwarmd stuurwiel, panoramadak, elektrische kofferklep en nog veel meer. Meer over de uitvoeringen van de e:Ny1.

Honda e:Ny1 bij Auto Scholing Twente

Ervaar de e:Ny1 zelf bij Auto Scholing Twente. Honda-dealer sinds 1983. Plan een proefrit in, of loop gewoon eens binnen aan de Buitenhavenweg 1 in Almelo.

Bekijk onze voorraad nu

Meer over de e:Ny1