HONDA ATV TOP TECHNOLOGIE ! EXCLUSIEF BIJ HONDATWENTE.NL

ATV staat voor ‘All-Terrain Vehicle’, voor velen bekend als ‘quad’. Hoe zwaar of moeilijk het terrein ook is, de ATV’s van Honda bewijzen zich elke dag. Zelfs onder ongunstige omstandigheden bewijzen deze onvermoeibare werkpaarden keer op keer hun kwaliteiten.

Er is geen voertuig qua veelzijdigheid die vergelijkbaar is met een ATV. Want slechts een enkele ATV biedt eindeloze mogelijkheden – 365 dagen per jaar, ongeacht het terrein. Tijdens sneeuw, in modder maar ook tijdens het maaien of bemesten, is een Honda ATV een plezier om mee te werken!

 

Onveranderlijk aan de top

Alleen maar anderen achternarijden is nooit Honda’s manier van doen geweest. Honda moedigt zijn ingenieurs steeds weer aan om conventies in twijfel te trekken en nieuwe wegen te bewandelen. Daarom ontwikkelt Honda, geheel in lijn met het bedrijfsmotto “The Power of Dreams”, steeds opnieuw baanbrekende motortechnologieën en voertuigen die wereldwijd toonaangevend zijn. Dat was ook het geval in 1970, toen Honda met de All Terrain Cycle een compleet nieuw voertuigontwerp presenteerde en daarmee de basis legde voor de hedendaagse ATV-sector.

 

Kwaliteit loont de moeite

Tegenwoordig is er een enorme keuze aan terreinvoertuigen, maar wanneer u eenmaal op een Honda-ATV gereden hebt, zult u de details weten te waarderen waarmee onze ATV´s zich onderscheiden van die van andere fabrikanten. Alles klopt gewoon: het grote vakmanschap, de optimale stand van het zadel en de doordachte ergonomie van de bedieningselementen. Wanneer u voor het eerst met een Honda-ATV rijdt, zult u ervan versteld staan hoe goed de machine reageert.

Wanneer u na een aantal jaren merkt dat uw ATV nog steeds even goed functioneert als in het begin, zult u de kwaliteit van Honda weten te waarderen. Honda-ATV’s zijn gewoon robuust en duurzaam. Het beste bewijs daarvoor was een Honda-ATV die tijdens een expeditie op Antarctica werd achtergelaten en pas drie jaar later onder een dikke laag sneeuw werd teruggevonden. Tot ieders verbazing sloeg de motor al na drie keer starten aan! En in het onwaarschijnlijke geval dat u afstand zou willen doen van uw ATV, zult u merken dat een Honda-ATV de hoogste inruilwaarde heeft in zijn klasse.

 

Innovatief en gebruiksvriendelijk

Honda was de eerste die, dwarsgeplaatste motoren, elektronisch schakelen (ESP) en een volautomatische versnellingsbak met dubbelkoppeling geïntroduceerde. ESP (Electric Shift Program) stelt de bestuurder in staat om te schakelen met één druk op de knop, zoals bij de Formule 1. De ongecompliceerde automatische versnellingsbak met vijf versnellingen en achteruit van Honda schakelt dankzij de innovatieve dubbelkoppeling soepel en schokvrij naar hogere en lagere versnellingen zonder verlies aan trekkracht. Bovendien zorgt de moderne tandwielaandrijving ook onder extreme omstandigheden voor een betrouwbare krachtoverbrenging. Daarmee worden de hoogste efficiëntie en een uitmuntend brandstofverbruik gerealiseerd. Dankzij TraxLock™ kan bovendien eenvoudig van tweewielaandrijving naar vierwielaandrijving geschakeld worden.

Welk doel u ook heeft, een Honda-ATV is dankzij deze technologieën de ideale partner. Bezoek onze showroom en informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op