De voordelen van Honda Lease

  • Speciale zakelijke uitvoeringen
  • Op maat gesneden offerte
  • Goede waardevastheid

 

 

HondaTwente.nl zakelijke Lease

U of uw onderneming is toe aan een nieuwe auto en u maakt de keuze deze te gaan leasen? Dan bent u bij HondaTwente.nl aan het goede adres. Honda kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede waardevastheid. Zaken die de Total cost of ownership positief beïnvloeden.

 

Diverse lease modellen

Om het voor u nog aantrekkelijker te maken heeft Honda op de diverse modellen speciale zakelijke uitvoeringen, specifiek afgestemd op de zakelijke klant. U kunt bij ons terecht voor het maken van een offerte, rekening houdend met uw wensen. Een op maat gesneden offerte dus. Bezoek onze showroom voor meer informatie over de diverse -lease- modellen.

Bent u particulier?

Met Honda Private Lease kunt u zorgeloos in een nieuwe auto rijden. Zaken als wegenbelasting, reparatie en onderhoud, banden, internationale pechhulp en all risk verzekering zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken om vervolgens veilige kilometers te maken.

Uw Honda per maand (af)betalen? Dan kan u bij ons uit drie verschillende producten kiezen. Honda 3-Options, standaard Huurkoop of Huurkoop met slottermijn. Klik voor meer informatie HIER (website Honda Financial Services). Uiteraard informeren we u graag over de verschillende financiële oplossingen in onze showroom.

 

Honda app