De eenvoudigste manier voor een prachtig gazon

Bekijk onze Robotmaaiers

Voordelen van een Honda Robot maaier

  • Maaioppervlaktes tot  4.000m²
  • In controle met de  MII-Monitor App
  • Werkt met  Amazon Alexa

Honda Robot Grasmaaiers

Ons assortiment robotmaaiers is volledig autonoom en maait zelfstandig gazonoppervlakten van 400 m2 tot 4000 m2. Dankzij een combinatie van innovatieve en intelligente technologieën zorgt Miimo het hele jaar door voor een gezond, perfect onderhouden gazon. Onze intelligente robotmaaiers beschikken over een groot aantal functies die voor een gazon zorgen waar uw buren jaloers op zullen zijn, ongeacht de grootte of vorm van uw tuin.

Tevens zijn wij distributeur voor de Benelux van de 600MH kabellegmachine. De meest veelzijdige kabellegger ooit!

Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Honda app

Openingstijden

Werkplaats

Direct contact

Miimo HRM 40-70

Maaioppervlakte tot 700m²
Maak kennis met de nieuwste aanwinst van de Miimo-familie: Miimo HRM 40-70 is een intelligente robotmaaier die zich perfect leent voor kleinere gazons. Hij levert grootse maaiprestaties, is gemakkelijk instelbaar en heeft veel nieuwe kenmerken.

Meten en Maaien
Via een eenvoudig installatieproces in 4 stappen brengt u uw tuin in kaart en wordt de grootte berekend. Op basis hiervan stelt de robotmaaier een maaischema op rekening houdend met uw wensen. Miimo HRM 40-70 keert tijdig terug naar zijn oplaadstation en gaat vervolgens verder maaien op de plek waar hij gestopt was.

Neerzetten en Maaien
Dankzij de functie ‘Neerzetten en maaien’ maait Miimo HRM 40-70 nauwkeurige zones, bijvoorbeeld onder tuinmeubelen. U moet de robotmaaier alleen handmatig activeren, op het gazon plaatsen en Miimo doet de rest.


Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Openingstijden

Werkplaats

Direct contact

Miimo HRM2500 & HRM2500 Live

Maaioppervlakte tot 3.000m²

U kunt erop vertrouwen dat onze indrukwekkend duurzame Miimo HRM2500 en HRM2500 Live zelfs onder de zwaarste omstandigheden hun werk doen. Ze navigeren veilig over obstakels, hellingen en hobbels en banen zich met gemak een weg door lang gras. Miimo’s scherpe messen mulchen het maaisel tijdens het maaien om zo voor een gezond, perfect gemaaid gazon te zorgen.

Autonome zorg
Onze Miimo-robotmaaiers zorgen echt voor zichzelf: als ze moeten worden opgeladen, gaan ze direct naar hun laadstation – zonder dat u hoeft in te grijpen. Als de accu weer vol is, gaan ze meteen weer aan het werk.

Zonemanagement
Met onze zonebeheertechnologie, kunt u precies bepalen wanneer en waar uw Miimo maait, zodat uw gazon van het ene tot het andere uiteinde piekfijn wordt bijgehouden.

Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Openingstijden

Werkplaats

Direct contact

Miimo HRM4000 Live

Maaioppervlakte tot 4.000m²

De Miimo HRM4000 Live is een volautomatische maaier met een hele reeks indrukwekkende functies voor nog hogere prestaties en een nog nauwkeurigere bediening. Een maaier waarmee u kunt communiceren. De Miimo HRM400 neemt u al het werk uit handen.

Instelbare automatische maaihoogte
Met onze automatische maaihoogte-instelling maait Miimo uw gazon geleidelijk tot de hoogte die u via de smartphone-app hebt ingesteld.

GPS-tracking
Om er zeker van te zijn dat uw Miimo zich op een veilige plek bevindt en perfect presteert, kunt u uw maaier volgen via de Mii-Monitor app en een geofence instellen, zodat u een melding ontvangt als de maaier buiten dit afgebakende gebied komt.

Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Openingstijden

Werkplaats

Direct contact

600MH kabellegmachine

De 600MH kabellegmachine biedt de robuustheid, duurzaamheid en de efficiëntie die professionals nodig hebben. Het is ontworpen om het werk van robotmaaierinstallateurs te optimaliseren. Door constante ontwikkeling en de nieuwe optionele installatiekit is het nu mogelijk om draad tot een diameter van 10 mm te installeren. Het is dan ook mogelijk om de kabellegger te gebruiken voor het begraven van draad voor robotmaaiers, onzichtbare hekken, voor buitenverlichtingssystemen, voor poorten-motorisering, voor videofoons, voor bewakingscamera’s, voor snelle internet- of kabeltelevisieaansluitingen en meer!

Kies de 600MH kabellegmachine met een Honda GXH50 4-takt motor of de 600MHLi aangedreven door een Lithium-Ion 80/82 V accu en zie hoe krachtig deze is. De keuze is aan u! U kunt zich altijd laten adviseren door ons team om de voor u beste keuze te maken. Neem met ons contact op en wij helpen u verder!

Wilt u persoonlijk advies? Neem contact met ons op.

Openingstijden

Werkplaats

Direct contact

Neem contact op

Met het volgende formulier kunt u uw vragen of opmerkingen naar ons toe sturen, wij zullen streven om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden

Naam
E-mailadres
Telefoon
Onderwerp