Uw mening over ons bedrijf is voor ons van groot belang

Bij HondaTwente.nl zijn wij gepassioneerd over onze auto’s en hebben wij dezelfde passie voor onze klanten en hun ervaringen. Service, kwaliteit en vertrouwen zijn dan ook de rode draad door het bedrijf. Wij vragen u vriendelijk om uw ervaringen met ons te delen, zodat wij weten wat we juist of NIET juist gedaan hebben. Door uw ervaring met ons en met potentiële klanten te delen, geeft u ons de kans continue procesverbeteringen door te voeren. We zeggen niet voor niets;

“Wij zijn pas tevreden wanneer u 100% tevreden over ons én uw auto bent!”

Klanten vertellen uitvoerig over ons

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

“Jaren terug mijn 1e bezoek aan Auto Scholing voor een servicebeurt van een gebruikte Civic (elders gekocht). Bij het ophalen van de auto leek het of ik een totaal andere auto mee had gekregen. Ik was al super blij én tevreden over deze auto, maar nu helemáál. Sindsdien altijd met volle tevredenheid mijn auto’s (ben de tel bijna kwijt) bij hun aangeschaft en uiteraard in de service gehad. Altijd vlot geholpen, met alle deskundigheid en inzet om je verder te helpen. Zelfs met het snel helpen na het total loss raken van mn auto zat ik weer snel in een Honda. Voor mij zeker happy met Honda – happy met Auto Scholing!!”

Gert Wind, onderhoudsbeurt

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

“Ik had een bijgeluidje bij hogere snelheden in mijn auto. Auto Scholing heeft deze klacht zeer serieus genomen ondanks dat mijn auto bijna 10 jaar oud is. Ik heb vervangend vervoer gekregen voor 3 dagen (splinternieuwe Honda Jazz) zodat ze dit goed konden onderzoeken. Uiteindelijk hebben ze oorzaak kunnen achterhalen en vakkundig opgelost. Mijn auto werd zelfs afgetankt en gepoetst afgeleverd. Dit waren de 2 ritjes vanuit limburg meer dan waard!”

Danny Beisser, werkplaatsbezoek

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

“Gegroet Allemaal! Wij als ervaren Honda rijders sluiten ons graag aan bij de tevreden mensen wat betreft Honda. Om dat het dealerschap in onze omgeving was weggevallen, zijn wij terecht gekomen bij Honda Scholing in Almelo, ons gevoel hier voelde gelijk goed! Dit heeft ons doen besluiten om hier zaken te gaan doen. We zijn hartelijk en goed geholpen en hebben er vertrouwen in dat het vervolg ook goed zal komen.”

A En R Groote, Honda Jazz Crosstar Hybride

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

“Wezen kijken voor een andere auto. Sterk het gevoel gekregen dat ik met eerlijke betrouwbare mensen te maken had een familiebedrijf dat met passie word gerund. Prima adres om voor een andere auto te gaan kijken.”

Hilco Koops

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Klein familiebedrijf en daar gaat mijn hart naar uit! Mooie lichte en schone garage met een prettige wachtruimte. Je wordt er altijd aardig ontvangen en direct van koffie of thee voorzien. Zeer betrouwbaar in de service beurten en eventuele nodige reparaties. Keurige, aardige en kundige vaste monteurs. Ik kom er graag. Ongeveer twee maanden was mijn auto i.v.m. een verhuizing in het westen in gebruik. Onverwacht werd er plotseling sneeuw en vorst voorspeld, maar had nog geen winterbanden onder de auto kunnen laten zetten. Direct bij thuiskomst de garage gebeld en een paar uur later (en nog wel op zaterdag!) kon ik terecht om de wielen te laten verwisselen.

Mw. Schiff, werkplaatsbezoek

Meer berichten over ons

Vriendelijk en gastvrij

Arjan van Erven

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoge betrokkenheid bij de klant

Roel den Bakker

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Verleden week (december 2021 )vrijdag eind van de middag wezen kijken met vrouw naar een Honda accord uit 2011met weinig kilometers . Twijfelde heel erg over de aanschaf . Zaten wat gebruikerssporen aan auto ( werden van te voren keurig telefonisch vermeld )en moest ik even informeren in de avond wat het kostte om dat te maken . Auto scholing zei dat ik dat beter zelf kon laten maken . Prima toch , duidelijk . Verkoper / eigenaar zei slaap er een nachtje over en laat het morgenochtend zo snel mogelijk weten want ik wil niet dat er mensen onderweg naar me zijn en dat dat ze dan voor niks komen . We reden vrijdagavond om 17.30 weg. Dus ik belde om hem te kopen op zaterdagmorgen om 8.45 antwoordapparaat en om 9.04 monteur aan de lijn en ik vroeg naar de eigenaar / verkoper die was in gesprek met een andere koper vanaf 8.30 . Die hem kocht . Zaak gaat open om 9.00 op de zaterdag Koper om 8.30 zaterdagochtend onverwacht op de stoep . Auto verkocht , dacht dat wij wat afgesproken hadden . Dat we bedenktijd hadden tot zaterdagochtend vroeg . Maar wij zullen het wel verkeerd begrepen hebben. Auto Scholing kwam zeer betrouwbaar over maar dit viel toch wel even tegen . Had beter op de vrijdag avond een mailtje kunnen sturen of 06nr moeten vragen maar dacht zaak is toch dicht ? Kan gebeuren maar wil dit toch even vermelden . Voelt gewoon vreemd. Verder geen oordeel . Blijft toch gewoon handelaar die naar zijn centjes kijkt en dat mag maar had anders verwacht. Verder nog steeds geen oordeel . Blijft toch mensenwerk . Juni 2023 Snap niet dat dit review verwijderd was . Is toch echt gebeurd . Alleen positieve ervaringen worden wel geplaatst . Wens autoscholing alle succes als 1 van de weinige Honda dealers , we zijn daar met een goed gevoel weggegaan …. En heb week later bij andere Honda dealer een Honda accord gekocht

Pim L

Ster icoonSter icoonSter icoon

Beste service ever maar koop je ooit een Honda heb je nooit problemen

Bob Ruhof

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Gert Wind

Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon