Honda Jazz occasions

Geen geduld om te wachten op een nieuwe Honda Jazz? Dat is helemaal niet nodig. Bij Auto Scholing Twente hebben we doorgaans diverse Honda Jazz-modellen op voorraad, zowel gloednieuwe auto’s als occasions. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of om een vrijblijvende proefrit te maken. Voor u het weet rijdt u in uw nieuwe Honda Jazz.


Bekijk onze voorraad nu

Jazz Hybrid

Al geruime tijd is de Honda Jazz verkrijgbaar met een efficiënte hybride aandrijflijn. Sinds 2020 wordt elke nieuwe Jazz standaard uitgerust met de bekende e:HEV hybride aandrijflijn, die eveneens te vinden is in modellen als de HR-V en Civic. Deze hybride aandrijflijn staat bekend om zijn zuinigheid en aangename respons op het gaspedaal.

Jazz occasions met automaat

Voor enthousiastelingen van automatische transmissies is er goed nieuws. De Honda Jazz is al geruime tijd verkrijgbaar met een automatische transmissie. Wanneer u kiest voor een hybride Jazz, kunt u altijd rekenen op een automatische transmissie. Dit draagt bij aan een efficiënt brandstofverbruik en biedt extra comfort tijdens elke rit.

Generaties door de jaren heen

De Honda Jazz kent al heel wat generaties. Stuk voor stuk staan ze bekend om hun betrouwbaarheid. Dus ook met een klein budget rijdt u straks in een betrouwbare Jazz occasion. Voor wie liever in de nieuwste generatie rijdt, is er goed nieuws. Ook deze is vaak uit voorraad leverbaar.

Jazz Crosstar occasions

De Crosstar-variant van de Honda Jazz geniet van buitengewone populariteit. Dankzij zijn verhoogde bodemvrijheid, aangepaste bumpers en dakrails straalt de Crosstar een opvallend stoere uitstraling uit. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. De verhoogde bodemvrijheid zorgt tevens voor een ietwat hogere instap bij de Jazz. Bovendien is het interieur uitgerust met waterafstotende bekleding, wat ideaal is wanneer het weer wat minder gunstig is.

Honda Jazz occasions in Almelo

Auto Scholing Twente is de vertrouwde Honda-dealer voor Twente. Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit in één van onze Jazz occasions. Of kom gewoon even langs in Almelo en bekijk op uw gemak ons aanbod occasions van Honda en andere merken.

Bekijk onze voorraad nu

Meer over de Jazz