Honda ZR-V occasions

Ook zo gecharmeerd van de Honda ZR-V? Bij Auto Scholing Twente hebben we de ZR-V voor u klaarstaan. Sterker nog: we hebben er regelmatig een aantal op voorraad staan. Geen levertijd, maar direct rijden. Bekijk hieronder ons actuele aanbod ZR-V occasions en plan vandaag nog een proefrit in.

Bekijk onze voorraad nu

De eerste Honda ZR-V

De meeste Honda-modellen gaan al jarenlang mee. Zo kennen de Jazz en de HR-V al meerdere generaties. Elke zoveel jaar komt er een nieuwe generatie op de markt, die weer helemaal bij de tijd is. Maar voor de ZR-V geldt dat niet. De huidige generatie is de allereerste generatie van dit model. Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat de ZR-V er is gekomen. Het verschil tussen de HR-V en CR-V is wel heel erg groot. De ZR-V zit daar mooi tussenin.

E:HEV hybride

Keuzes, keuzes, keuzes. Bij veel merken word je bedolven onder de mogelijkheden. Verschillende aandrijflijnen, vermogens, kleuren, uitrustingsniveaus en losse opties. Dat kan best overweldigend zijn. Bij de Honda ZR-V heeft u daar geen last van. De ZR-V beschikt altijd over dezelfde hybride aandrijflijn. Deze heeft een vermogen van 135 kW (184 pk) en een koppel van 315 Nm. Een vlotte rijervaring gaat hand in hand met een laag verbruik. De automatische transmissie maakt het plaatje compleet.

Uitvoeringen van de ZR-V

Ook op het gebied van uitvoeringen houden we het overzichtelijk. De Honda ZR-V is beschikbaar als Elegance, Sport en Advance. Allemaal met hun eigen standaarduitrusting. Missen er naar uw idee bepaalde opties? Kies gewoon een andere uitvoering en het is opgelost. Houdt u wel van een beetje luxe? Geen nood. De ‘instapper’ van de ZR-V beschikt standaard al over LED-verlichting, stoelverwarming, adaptieve cruise control, achteruitrijcamera en keyless entry & start.

Honda ZR-V occasions in Almelo

De perfecte ZR-V gevonden in ons aanbod? Maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit bij Auto Scholing Twente. De Honda-dealer voor Twente sinds 1983. U vindt ons aan de Buitenhavenweg 1 in Almelo.

Bekijk onze voorraad nu

Meer over de ZR-V