Honda CR-V occasions

Een betrouwbare Honda CR-V occasion koopt u bij Auto Scholing Twente. Honda-dealer sinds 1983. We hebben altijd wel een aantal CR-V’s op voorraad staan. Bekijk onze actuele voorraad en neem contact op voor een vrijblijvende proefrit.


Bekijk onze voorraad nu

Tijdelijk € 1.000,- voordeel op een CR-V

Ontvang tijdelijk € 1.000,- voordeel op een nieuwe CR-V. Ook geldig op onze nieuwe CR-V’s uit voorraad. Bekijk onze actuele voorraad en plan direct een proefrit in.

Honda CR-V Hybrid occasions

De Honda CR-V is door de generaties heen met verschillende aandrijflijnen uitgerust. Vooral de hybride aandrijflijn is tot op de dag van vandaag bijzonder populair. Logisch ook, gezien de combinatie van veel kracht en een laag verbruik. De nieuwste generatie CR-V is er zelfs als plug-in hybride, waarmee u tot wel 82 km volledig elektrisch rijdt. Bij Auto Scholing Twente wordt het occasionaanbod van de CR-V dan ook gedomineerd door de hybrides.

CR-V met automaat

De CR-V is geleverd met handgeschakelde versnellingsbak, en met automaat. De meeste CR-V’s in onze voorraad zijn uitgerust met die laatste. Dat past ook uitstekend bij een ruime, luxe SUV zoals de CR-V. Kiest u voor een hybride, dan kiest u automatisch ook voor een automaat. De CVT-transmissie kiest zelf het juiste toerental om zo optimaal mogelijk om te springen met de brandstof.

CR-V 4×4 occasion

Voor extra grip is de Honda CR-V beschikbaar met AWD (all-wheel drive). Ideaal voor wanneer u van de verharde weg gaat, of tijdens de vakantie de sneeuw opzoekt. Het is niet alleen prettig rijden, maar biedt ook meer veiligheid in gladde omstandigheden. Wel zo prettig als u uw dierbaren vervoert.

Honda CR-V occasions in Almelo

Heeft u interesse in een van onze CR-V’s uit voorraad? Kom gerust eens langs om ze in het echt te bekijken. U vindt ons aan de Buitenhavenweg 1 in Almelo. Ziet u de perfecte CR-V in onze voorraad? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Bij ons koopt u met een gerust hart uw volgende Honda.

Bekijk onze voorraad nu

Meer over de CR-V