Honda Civic occasions

De ideale Honda Civic occasion? Wie weet vindt u hem bij Auto Scholing Twente. Honda-dealer sinds 1983. Onze voorraad bestaat uit verschillende Honda-modellen. Allemaal met de vertrouwde kwaliteit en service die u van een Honda-dealer mag verwachten. Bekijk direct onze voorraad en maak een vrijblijvende proefrit.


Bekijk onze voorraad nu

Civic hybride occasions

De Honda Civic is verkrijgbaar met benzinemotor, dieselmotor en een hybride aandrijflijn. In het occasionaanbod zijn vooral de benzineversies goed vertegenwoordigd. Die zijn uitgerust met een 1.0 of 1.5-liter grote brandstofmotor. De meest recente generatie van de Honda Civic is er uitsluitend als hybride. Dat zorgt voor indrukwekkende prestaties met een bijzonder efficiënt verbruik.

Civic automaat occasions

De Honda Civic is geleverd met automatische transmissie en met een handgeschakelde transmissie. Een hybride Civic beschikt altijd over een automaat. De meest recente generatie van de Civic is uitsluitend als hybride geleverd, en dus ook standaard voorzien van een automaat. Of eigenlijk moeten we zeggen een CVT. Dat staat voor continu variabele transmissie. Deze transmissie werkt zonder versnellingen en kiest altijd het juiste toerental op basis van de input van het gaspedaal.

Dat klinkt wellicht wat technisch, maar het komt erop neer dat de transmissie altijd op de meest efficiënte manier zijn werk doet. Het biedt een soepele rijervaring gecombineerd met een laag verbruik. Bekijk onze Civic occasions en filter op de gewenste transmissie.

Carrosserievormen

Door de generaties heen is de Honda Civic geleverd als hatchback (drie- en vijfdeurs), sedan, stationwagen (Tourer) en als coupé. De twee meest recente generaties zijn in Nederland uitsluitend geleverd als vijfdeurs hatchback. Leuk detail: in Amerika wordt de nieuwe Civic ook als sedan verkocht. 

Honda Civic occasions in Almelo

Heeft u interesse in een van onze auto’s uit voorraad? Kom gerust eens langs om de auto in het echt te kijken. U vindt ons aan de Buitenhavenweg 1 in Almelo. Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Bij ons koopt u met een gerust hart uw volgende Honda.

Bekijk onze voorraad nu

Meer over de Civic